ErfaTalk

Code of Care Coffee Club – ERFATALK

Kom og mød os d. 27/3 kl. 10-12 om Storytelling med deltagelse af Per Tornvig fra SuperEgo og d. 11. april kl. 10-12 om Prissætning.

Du er inviteret som selvstændig, iværksætter, freelancer, fastlancer (lidt fast arbejde og lidt freelancer), remotearbejder, ansat…og andre, som gerne vil have et meningsfuldt sted at arbejde med netværk indbygget.
Kom og mød os i arbejdsfællesskabet – og få uformel sparring af erfarne virksomhedsledere – der er kaffe på kanden (det koster ikke noget).
Erhvervsledere med mange års erfaring vil give dig tips og tricks – og alle kan bidrage til hinanden med spørgsmål og svar.
De emner, som vi taler om, er dem du ønsker. Så skriv til os, hvis du har et bestemt tema, som du gerne vil modtage rådgivning inden for.

Det kan være:
Hvordan skaffer jeg kunder til min virksomhed? Sparring omkring salg og hvordan får man kunder til virksomheden?
Kundemødet – Hvordan laver du det optimale salgspitch? Sparring omkring din ”elevatortale”/pitch?
Prissætning og forhandling – hvordan sætter du den rigtige pris på dine ydelser/ services/produkter? Sparring i forhold til pris, mersalg, fakturering og rykkere.
Storytelling om din virksomhed og dine produkter/services. Hvad virker optimalt for dig? Sparring i forhold til hvordan dit budskab kan formuleres, og hvordan du kan sprede den til dine potentielle kunder.
Hvordan styrer jeg min arbejdskalender effektivt? Sparring omkring prioritering af opgaver /kalender/pipeline m.m. Hvordan styrer du optimalt din mødekalender?

Skriv gerne og fortæl os at du kommer – og ellers kommer du bare. Det er uformelt – og givende til dig fra os.